Vopsitorie Auto Giurgiu

Atelierul de vopsitorie Lucmar, service auto Giurgiu, cu o suprafață de 1000 mp, beneficiază de două cabine de vopsit de ultimă generatie, dar și de 12 zone de pregătire în vederea vopsirii dotate la cele mai înalte standarde.

Atelierele de vopsitorie și tinichigerie au o capacitate combinată de efectuare a reparațiilor de minimum 50 de mașini pe săptămană, eliminându-se astfel enervantele programari pentru acest tip de lucrări. În plus, timpul de staționare în service este redus la maximum, devenind echivalent cu cel tehnologic de reparație.

Dotările tehnice speciale ale atelierului de vopsitorie permit obținerea unei calități a lucrării incomparabilă cu a altor ateliere similare, respectându-se totodată normele UE de protecție a mediului.

Cabinele de vopsit asigură coacerea uniformă a vopselei pe întreaga suprafață a autovehiculului, fapt garantat de distribuirea uniformă a aerului în interiorul cabinei. Toate zonele de lucru dispun de echipamente ce asigură o curățenie perfectă, iar standul de preparare a vopselelor, Dupont, este computerizat, obtinându-se astfel culoarea inițială a autoturismelor.

TINICHIGERIE AUTO | SERVICII CONEXE